Letní fotosoutěž se vrací s novými pravidly


Letošní ročník naší tradiční fotografické soutěže bude jiný než předchozích osm. Tento rok lze přihlásit pouze snímky, na kterých bude zachycena technika Pražských služeb nebo její zaměstnanci starající se o čistotu a pořádek v metropoli. Nebude to ale jenom tak! Nehledáme totiž fotky obyčejné, ale rozmanité a s uměleckým nádechem. Pro inspiraci se můžete podívat do fotogalerie, do které jsme vložili deset ukázkových fotografií.

Tři výherci, které určí porota, získají unikátní model popelářského vozu Pražských služeb a navíc voucher na 20 litrů pohonných hmot, které lze natankovat na naší čerpací stanici ve Vysočanech.

Co pro výhru musíte udělat? Soutěžní fotografii je nutné zaslat v termínu od 1. 7. 2020 do 1. 9. 2020 na tento e-mail: radim.mana@psas.cz. V případě, že fotografie bude splňovat pravidla soutěže, bude následně nahrána na facebookovou stránku Pražských služeb do galerie „Letní fotosoutěž 2020“, kde o ni fanoušci budou hlasovat prostřednictvím lajků. Pětice snímků s největším počtem „To se mi líbí“ postoupí do finále, ve kterém odborná porota určí výherce i konečné pořadí.

Přečtěte si kompletní pravidla zde a zjistíte, jaké fotky v soutěži akceptujeme.

Těšíme se na vaše nápadité fotky a držíme palce.

+ There are no comments

Add yours