Sportoviště v blízkosti Pražských služeb


Míst pro sportovní vyžití je v Praze velké množství, ale my jsme pro vás vybrali tři, která se nacházejí v těsné blízkosti centrály Pražských služeb. Jedná se o Hector Sport Centre, Cross tělocvičnu a Fitness Maximus. Pokud si budete chtít zasportovat, zacvičit nebo se pouze odreagovat po práci, rozhodně navštivte jedno z těchto míst. 

Hector Sport Centre 

Hector Sport je multifunkční areál, který se nachází v Malešicích. Ze sportovních aktivit nabízí squash, tenis, badminton, beach volejbal, stolní tenis, posilovnu a skupinové aktivity v tělocvičně. Součástí areálu je také restaurace a wellness.

Web: http://www.hector.cz/

Cross tělocvična

Gladiator workout, cross trénink, kruhový trénink nebo třeba kardio. Všechny tyto skupinové tréninky nabízí Cross tělocvična nacházející se na Jarově. Skupinové lekce jsou každý den týden od pondělí do čtvrtka a cena jednoho tréninku je 185 korun.

Web: www.crosstelocvicna.cz

Fitness Maximus

Maximus je kvalitně vybavená posilovna o rozloze 400 m² vhodná pro kondiční, rehabilitační nebo závodní tréninky. Tým zkušených trenérů je připraven se postarat i o úplné začátečníky. Vybrat si můžete z několika druhů pernamentek, přičemž ceny jsou velice příznivé. Například pernamentka na 4 vstupy, které jsou omezené pouze zavírací dobou, vás přijde pouze na 340 korun. 

Web: fitness-maximus.com

1 comment

Add yours
  1. Sportovni-vyziva24

    Zajímavé, jak moc se o tom dá říct. Myslel jsem, že to nedotáhnu do konce, ale prezentace je dobře zrežírovaná a příjemná a dobře se čte. Čekám na další příspěvky, které mají podobnou hodnotu 🙂

+ Leave a Comment