Pražské služby dětem opět na Ladronce i s Michalem Nesvadbou


Pražské služby srdečně zvou na zábavnou rodinnou akci na Ladronce, která se koná v sobotu 18. června od 11:00 hodin. Událost Pražské služby dětem se uskuteční již podesáté a návštěvnici se tradičně mohou těšit na bohatý doprovodný program.

Celým dnem bude provádět dětmi oblíbené duo Magdalena Reifová a Petr Vacek. Hlavním hostem je populární dětský bavič Michal Nesvadba. Součástí akce je také prezentace nejmodernější techniky z vozového parku Pražských služeb a řada dalších atrakcí. 

Sobotní akce na Ladronce se ponese v duchu rodinné zábavy věnované dětem všech věkových kategorií. V bohatém programu si nejen děti užijí například exhibici na U-rampě a skákacích botách, bike trial show, nafukovací hrady, skákání na trampolínách, dětskou ZOO, výtvarnou dílnu, loutkové divadlo s pohádkou na téma třídění odpadu, vystoupení klauna a mnoho dalšího. Velkým lákadlem bude vystoupení bublináře a celý den završí dětmi zbožňovaný Michal Nesvadba s vystoupením a následnou autogramiádou. O hudební část programu se postará zpěvačka Annabelle, která nedávno získala ocenění objev roku na Cenách Anděl.

Během celého dne navíc budeme losovat tři vítěze hodnotných cen. Předpokládaný konec akce je v 16:00 hodin.

Všechny srdečně zveme na jubilejní desátý ročník této akce.

+ There are no comments

Add yours