Ladronka bude patřit dětem a Pražským službám


V sobotu 22. června od 11 hodin se v parku Ladronka uskuteční tradiční akce Pražské služby dětem. Návštěvníci se mohou těšit na rodinné odpoledne plné zábavy, hudebních vystoupení a nebude chybět ukázka techniky Pražských služeb. Hlavním tahákem je dětmi oblíbený Michal Nesvadba z Kouzelné školky.

Akcí na Ladronce chtějí Pražské služby oslavit Den dětí a blížící se letní prázdniny. Po dni otevřeních dveří se jedná o druhou největší akci, kterou tato metropolitní svozová firma pořádá pro veřejnost a své fanoušky. Obě události se těší velkému zájmu Pražanů.

Nabitý doprovodný program

Moderátorského žezla se ujme David Gránský, který je připraven předvést i své pěvecké umění. Michal Nesvadba a jeho show by měla odstartovat ve 13:45. Připravena bude také originální bubenická show uskupení Groove Army nebo školička žonglování klauna Fíly. Závěr na pódiu bude patřit divadélku Úsměv a jeho pohádce na ekologické téma.

V bohatém programu si návštěvníci také užijí exhibici na U-rampě a skákacích botách, bike trial show nebo ukázky MMA a kurzu sebeobrany. Připraveny budou nafukovací hrady, trampolíny a další atrakce pro děti.

Vyfoťte se na stupačce popelářského vozu

Již tradičně bude na Ladronce vystavena moderní technika Pražských služeb, a to od velkých popelářských vozů až po menší úklidové speciály. V případě parného počasí se v plné kráse a síle představí kropicí vůz, který je připraven návštěvníky zchladit.

Nebude chybět ani oranžový infostánek Pražských služeb. Tam mohou šikovné děti získat hned několik dárků na památku. Musí ale správně odpovědět na otázky z oblasti odpadového hospodářství a ekologie. Navíc během celého dne se budou losovat tři vítězové hodnotných cen. Hlavní výhrou je iPad. Druhá cena je celoroční rodinná vstupenka do ZOO Praha a třetí výherce se bude radovat z celodenního rodinného vstupné do Aquapalace Čestlice. Vstup na sobotní akci Pražských služeb je zdarma a předpokládaný konec je plánován v 16 hodin.

V galerii se můžete podívat na několik fotografií z minulého ročníku, který se i díky fantastickému počasí povedl skutečně na jedničku. 

+ There are no comments

Add yours