Deodéčko Pražských služeb: Bohatý program, zajímaví hosté a letní počasí


Třetí dubnovou sobotu se konal dnes již legendární Den otevřených dveří Pražských služeb. Kombinace bohatého programu, zajímavých hostů a skvělého počasí přilákala více než 3,5 tisíce návštěvníků, kteří si den užili skutečně naplno. Moderování se tentokrát ujal známý slovenský herec a moderátor Maroš Kramár.

Hudební část programu zajistily skupiny Botox a Sabrage, zazpívala také zpěvačka Nelly a závěrečné vystoupení bylo v režii hitmakera Michala Davida. Pro děti byl opět připraven bohatý program, užít si mohly například skákací hrady, trampolíny nebo dětskou autoškolu. Velkou pozornost mladých návštěvníků získal také kouzelník se svou show a malá zoologická zahrada. Starší děti i dospělé nejvíce zaujala freestyle exhibice na U-rampě a parkour na kolech v podání Martina Šimůnka. Málokdo také nevyužil šance prohlédnout si naši nejnovější techniku, třídicí linku či sběrný dvůr. Den otevřených dveří probíhal za báječného počasí s letními teplotami – více než vhod tedy přišla speciální kropička, kterou si děti skutečně užily.

Všem návštěvníkům moc děkujeme a už teď se těšíme na další ročník. O tom, že má smysl v této tradici pokračovat svědčí i vaše slova chvály na facebooku, za která vám patří speciální díky.

+ There are no comments

Add yours