Odklon dopravy v Cholupicích


Pražské služby jsou jednou z největších firem v České republice působících v oblasti dopravního značení. Postupně vám zde budeme představovat všechny činnosti, jež spadají do našeho sortimentu služeb. První článek se bude týkat přechodného dopravního značení, jehož aplikace se konala v Cholupicích. 

Poslední březnový den byl zároveň posledním pracovním dnem týdne. Krásné jarní počasí přineslo i čas pro jarní údržbu silničních tunelů na Pražském okruhu. Pražské služby byly u toho – naši pracovníci zajistili svedení dopravy před portálem tunelu Cholupice.

Pražské služby mají ve svém arzenálu plné vybavení nutné pro bezpečné uzavírky velkých dopravních tahů. To nám umožňuje spolupracovat na údržbě velmi frekventovaných komunikací, kterou je i Pražský okruh.

Specializovaná technika zároveň umožňuje, aby celá akce odklonění dopravy proběhla co nejrychleji. V případě Cholupic od vztyčení trianglu až po plné uzavření jednoho z tubusů uplynulo necelých devadesát minut. V průběhu víkendu pak došlo k mytí tunelu a očištění signalizace po zimním období včetně údržby telematických systémů.

Toto opatření je nezbytné pro zajištění bezpečnosti tunelu. Přejeme Vám šťastnou cestu a bezpečné dojetí do cíle.

+ There are no comments

Add yours