Soutěžní prosinec s Pražskými službami


Jako součást kampaně „Kam s ním?“ jsme pro vás připravili hned dvě soutěže o hodnotné ceny. První je tradiční edukativní kvíz pro děti a novinkou je fotosoutěž na Facebooku a Instagramu. Výherce hodnotných cen oznámíme na konci ledna 2019.

Na děti čeká celkem 12 otázek s „odpadářskou“ tématikou a v případě správných odpovědí poputují jejich herní formuláře do závěrečného slosování o věcné ceny. Stejně jako v předchozích letech, tak i letos vyhrají 3 kluci a 3 holky. Chlapci tentokrát získají RC model vrtulníku a dívky se mohou těšit na Woody stáj. Zábavně-vědomostní kvíz najdete TADY.

Vyfoť se s potkany a přidej hashtag #kamsnim

K příležitosti spuštění instagramového profilu Pražských služeb startuje také fotografická soutěž. Účastníci se musí vyfotit s maskoty kampaně – potkany. Následně je nutné nahrát veřejnou fotku na Facebook či Instagram a přidat soutěžní hashtag #kamsnim. Na našem facebookovém profilu budeme pravidelně informovat, kde v ulicích Prahy lze natrefit na naše maskoty. Tři autoři nejlepších fotek, které vybere porota, vyhrají voucher v hodnotě 1000 Kč do oblíbeného e-shopu. Prosíme, přečtěte si kompletní pravidla fotografické soutěže TADY.

Držíme palce! Těšíme se správné odpovědi v našem kvízu a spoustu originálních fotografií s našimi potkany.

+ There are no comments

Add yours