Pošlete fotku a vyhrajte model popelářského vozu Pražských služeb


Chcete vyhrát unikátní model popelářského auta? Tak nám pošlete fotografii a staňte se aktéry již 8. ročníku fotografické soutěže Pražských služeb.

V období od 1. července 2019 do 15. září 2019 nám pošlete vámi pořízenou fotografii v zahraničí (tzn. mimo ČR), která například zachycuje: letní údržbu komunikací, metaře, zametací vozy, popelářská auta všech velikostí, popelnice, kontejnery, koše, netradiční nádoby na odpad a další zajímavé momenty z odpadového hospodářství. Fotografie posílejte na email: radim.mana@psas.cz

Fotografie se jménem autora a místem pořízení bude umístěna na facebooku Pražských služeb do alba s názvem: 8. ročník LETNÍ FOTOSOUTĚŽE. Hlasování bude probíhat formou kliknutí na „To se mi líbí“. 5 fotografií s největším počtem získaných „To se mi líbí“ postoupí do dalšího kola, ve kterém porota rozhodne o 3 výhercích. Vítězné fotografie budou umístěny nejen na facebooku Pražských služeb, ale i ve firemním časopisu Infokontejner. Vyhodnocení a zveřejnění výsledků bude do konce září 2019.

+ There are no comments

Add yours