Jak vypadal náš rok 2019?


Rok 2019 je už sice minulostí, ale my se k němu přesto ještě na okamžik vrátíme. Připravili jsme si pro vás totiž krátkou rekapitulaci, ve které si připomeneme některé důležité momenty uplynulého roku. Řekli jsme si, že nejlepším formátem pro toto shrnutí bude fotoseriál, protože jak je dobře známo, obrázek řekne více než tisíc slov. A krásných fotek máme z minulého roku skutečně mnoho. No přesvědčte se sami.

Na začátku února jsme se museli vypořádat se sněhovou kalamitou, která v kombinaci se silným větrem téměř paralyzovala osobní i hromadnou dopravu.

Příchod jara jsme oslavili tradičním čištěním komunikací, což je vždy taková finální tečka za zimním obdobím.

Začátkem dubna už se příroda definitvně probudila, a tak byl ten pravý čas začít svážet bioodpad.

Během léta u nás „hostoval“ Jakub Štáfek, který si postupně vyzkoušel různé činnosti naší práce. Jak vidíte, tak natáčení bylo vždy plné úsměvů.

Jakub se nejprve učil pracovat s Gluttonem, pak si vyzkoušel svoz kovů a nakonec vysypával koše v ulici Na Příkopě. Ze všech těchto dní  vznikla videa, na která se můžete podívat na našem Youtube kanále.

V září jsme rozšířili naši elektrickou flotilu o šest elektrických vysavačů Glutton, tři elektrokola na kontrolu úklidu a novinky v garáži uzavřeli dva plně elektrické Volkswageny e-Golf.

Na začátku října jsme slavnostně zasadili 15 stromů, čímž jsme udělali další krok ke zlepšení kvality ovzduší v Praze. Další budou následovat – v první fázi máme plánu vysadit téměř 70 stromů a tímto číslem určitě nekončíme.

Letošní podzim listím opět nešetřil. Úklid listí je naše méně známá činnost, která je však pro čistotu ulic i bezpečnou chůzi nezbytná.

+ There are no comments

Add yours