Radim Mana představuje Nepřekonatelný blog


Myšlenku vytvoření vlastního blogu jsme v hlavě nosili již dlouho, a proto jsme velice rádi, že vám jej nyní můžeme konečně představit. Proč blog? Existuje hned několik důvodů. Tím nejdůležitějším je ale přiblížení se k vám – našim zákazníkům i spoluobčanům.

Blog je totiž výborný nástroj, jak prezentovat naše hodnoty, názory a podnik jako takový. Pražské služby totiž nejsou pouze oranžová vozidla. Podnik tvoří hlavně naši zaměstnanci, kteří každé ráno vyrážejí do ulic. Blog také poskytuje skvělý prostor pro diskuzi, takže velmi oceníme veškeré vaše komentáře a zpětnou vazbu na naše služby.

Na co se tedy můžete těšit? Pravidelně vás zde budeme informovat nejen o našich činnostech a službách, ale také o aktuálních tématech týkajících se životního prostředí. Rozhodně zde nebudou chybět ani pozvánky na nejrůznější akce, jako jsou dny země, dny otevřených dveří či každoroční akce pro děti. Velice nás těší vaše rostoucí účast při těchto příležitostech a pevně věříme, že Nepřekononatelný blog váš zájem o Pražské služby a ochranu životního prostředí ještě zvýší.

A co přeji našemu novému blogu? Hlavně hodně sdílení a komentářů. Je to totiž především vaše aktivita, která dává třídění odpadu a ekologickému zpracování smysl.

Mgr. Radim Mana – tiskový mluvčí

+ There are no comments

Add yours